Inici‎ > ‎Actualitat‎ > ‎

Actualitat

Ple suport del Sector a la vaga dels treballadors de El Periódico de Catalunya i el diari Sport


El Sector de Mitjans de Comunicació, Cultura, Oci i Esport de l'FSC de CCOO a Catalunya dóna tot el seu suport als treballadors i treballadores de El Periódico de Catalunya i el diari Sport, que han iniciat avui una vaga contra la retallada salarial d'un 16% i l'amenaça d'acomiadaments en aquestes empreses.

Després dels esforços econòmics i de la manca de personal que han hagut d'assumir les plantilles des de fa anys, amb l'inici de la crisi econòmica, aquest darrer atac als drets i les condicions laborals dels professionals de El Periódico i l'Sport no pot quedar sense donar una resposta contundent. Més quan la direcció no dóna cap garantia de manteniment dels llocs de treball i només proposa retallades salarials als treballadors de base i no al personal directiu o que està fora de conveni. L'única decisió que ha pres l'empresa ha estat suspendre la gala del Català de l’Any, davant la confirmació de la vaga, que estava prevista per demà.

Davant de tot això, des del Sector de Mitjans de Comunicació, Cultura, Oci i Esport de l'FSC de CCOO a Catalunya estem totalment al vostre costat en la vostra lluita per mantenir la dignitat laboral dels professionals que dia a dia treballen perquè els diaris del Grup Z surtin al carrer.

Barcelona, 15 de maig del 2017
Comments