Inici‎ > ‎Actualitat‎ > ‎

Actualitat

La jutge absol el treballador de TV3 per a qui
el fiscal demanava 7 anys de presóAhir al matí
es va conèixer la sentència sobre el cas de la demanda de la CCMA de 7 anys de presó contra el treballador de TV3 al qual van voler culpar de la filtració de 2012 de les dades salarials i dels càlculs per a fer l'ERO. La sentència és clara: Gustau C. ha quedat absolt dels càrrecs de descobriment i revelació de secret.

Els companys, amics i familiars del Gustau han expressat la seva alegria per la sentència, que hauria de posar fi a anys de persecució i de patiment d'aquest treballador.

El Sector de Mitjans de Comunicació, Cultura, Oci i Esport de l'FSC de CCOO a Catalunya se n'alegra també d'aquesta decisió judicial i felicita al treballador absolt,  al comitè d'empresa i a tota la plantilla de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals perquè la seva lluita constant des de fa mesos per exigir la retirada de les acusacions contra el treballador ha culminat amb èxit.

El Sector també espera i desitja que el Consell de Govern de la CCMA no presenti cap recurs davant l'Audiència i no insisteixi a allargar injustament el patiment del treballador ara absolt i de la seva família.

Barcelona, 13 de juliol del 2016
Comments