Inici‎ > ‎Actualitat‎ > ‎

Actualitat

Es manté a Catalunya Ràdio

Desconvocada la vaga davui a Televisió
de Catalunya

Adjuntem comunicat de premsa del Comitè d’Empresa de Televisió de Catalunya (TVC):

DESCONVOCADA LA VAGA DEL 3 DE MAIG A TV3


L’Assemblea de TV3 ha aprovat la proposta del Comitè d’Empresa de desconvocar les vagues parcials d’avui dimarts, 3 de maig, per donar així un marge de temps a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per a la reflexió i que es repensin la demanda de 7 anys de presó contra el treballador suposadament relacionat amb la filtració al 2012 de dades dels sous i els càlculs per l’ERO.

Les mobilitzacions a TV3 continuaran durant maig i juny
En les pròximes setmanes continuarem amb les accions per reclamar al Consell de Govern el desistiment de la demanda contra el company i continuarem els contactes per fer arribar a l’opinió pública i als agents polítics la necessitat d’un canvi en les relacions laborals a la CCMA. Anirem a les Comissions de Control que es facin, ens entrevistarem amb els responsables polítics, i estarem molt pendents dels tràmits parlamentaris que s’estaran fent al Parlament de Catalunya sobre la reforma de la Llei de la CCMA. El dia 6 de juny el Comitè es reunirà amb la consellera de Presidència, Neus Munté. De cara al mes de juny, i coincidint amb el calendari de la pròxima campanya electoral, el Comitè d’empresa proposarà noves mobilitzacions.

“Jo lluitaré per la meva innocència

En l’Assemblea d’ahir hem pogut escoltar el testimoni del company demandat per la Corporació: “Vull agrair a tota la plantilla, al Comitè i als companys de la Postpo per la vostra ajuda i el suport que m’heu demostrat durant aquests dies de mobilitzacions”. “M’han acusat injustament d’accedir a tres bústies de correu, pel que em demanen 7 anys de presó”. “Per als meus ha estat molt dur, ets culpable fins que es demostri el contrari. Entren a casa teva, s’emporten el que volen, et fan desfilar pel lloc de feina escortat pels Mossos, i t’empresonen el temps que volen... A mi m’han destrossat la vida. Però cal recomposar-se i agafar les forces que tots vosaltres m’heu transmès”. “Jo lluitaré per la meva innocència. Si em vols donar un cop de mà, demana a Núria Llorach que retiri la petició de 7 anys de presó”. “Gràcies de tot cor per acompanyar-me en aquesta lluita, avui sóc jo, però no sabem qui serà demà”.

Catalunya Ràdio SÍ fa vaga el 3
Els companys de Catalunya Ràdio faran aturades parcials avui dimarts 3 de maig de 14:30 h a 15:30 h i de 20:30 h a 22:00 h. Reivindiquen l’equiparació salarial i laboral amb el Conveni de TVC, la contractació de treballadors per cobrir baixes i substitucions, i reclamen el desistiment de la demanda de la CCMA contra el company de TV3.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 3 de maig del 2016Comments