Inici‎ > ‎Actualitat‎ > ‎

Actualitat

Suport del Sector als companys de TV3 i Catalunya Ràdio davant les aturades parcials per Sant JordiEl Sector de Mitjans de Comunicació, Cultura, Oci i Esport de CCOO de Catalunya condemna la decisió de la Direcció de la CCMA de mantenir la demanda de 7 anys de presó contra un treballador de TV3, suposadament relacionat amb la filtració de sous del personal durant l’ERO del 2012. Lamentem que el canvi de direcció a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, ara presidida per Núria Llorach, s’entesti a mantenir una demanda que no beneficia ningú i l’únic que fa és perjudicar al treballador demandat i a la seva família. Una mostra més de la intransigència i l’autoritarisme de la Direcció.

Així mateix, el Sector dóna tot el seu suport als companys i companyes de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio davant les aturades parcials que s’iniciaran demà passat, dia de Sant Jordi, de 14.00 h a 15.30 h i de 20.30 h a 21.30 h. També hi ha convocades més jornades de vagues parcials per al dimarts 26 d’abril, de 14.30 h a 15.30 h i de 20.00 h a 21.00 h, i el dimarts 3 de maig de 14.30 h a 15.30 h i de 20.30 h a 22.00 h.

Com a Sector de Mitjans de Comunicació, considerem que els mitjans públics catalans necessiten un cop de timó i una nova forma de gestió, lluny de retallades de personal i de pressupost, i del control dels continguts per part del Govern de la Generalitat. Els mitjans públics han de fugir de la manipulació informativa i obrir la porta a la contractació necessària per cobrir substitucions i baixes a la plantilla i per impulsar la producció pròpia.

Barcelona, 21 dabril del 2016

Comments